Klinikken

Positiv indretning
Vi har indrettet klinikken, så her er rigtig rart at være. Her er masser af lys, luft og blid musik, så du kan slappe af, mens du er hos os. Du er altid velkommen til at nyde en kop god kaffe eller te i venteværelset, mens du fordyber dig i et af de nye magasiner på hylderne eller den skiftende kunst på væggene.

Moderne udstyr
For at kunne tilbyde dig de bedste og mest tidssvarende behandlinger er klinikken indrettet med det nyeste udstyr, og vi glæder os hver dag over, at vi har optimale faciliteter til din tandbehandling.

Kvalitetssikring med ISO 9001 certificering
I maj 2012 opnåede vi, som en af de første tandlægeklinikker i Danmark, at blive ISO 9001 certificeret. Det er vi stolte af – vel vidende, at det forpligter. Praxis® blev senest gencertificeret i april 2021.

For dig betyder det blandt andet, at du kan være sikker på, at hygiejnen på klinikken er i orden, og at vi kun anvender de allerbedste materialer og metoder.

Desuden giver det dig sikkerhed for, at både tandlæger, tandplejere og klinikassistenter er fagligt kompetente og altid opdaterede inden for den nyeste viden og forskning.

Personligt engagement
I klinikken vil du opleve, at den professionelle stemning er præget af livsglæde, gensidig respekt og tillid. Det er vigtigt for os, at du har det godt – og at vi selv trives, når vi arbejder her. I praxis® stræber vi efter personligt overskud, god stemning og nærvær.

Integreret sundhed
praxis® ejes af tandlæge Niels Kramp, der etablerede klinikken i 2006.

Vi integrerer andre fagområder i vores behandlinger på klinikken, i det omfang det er relevant.